OM TOMAS

Jag är en erfaren projektledare och utredare med gedigen infrastrukturbakgrund. Har
arbetat med projektledning vid implementation av koncerngemensamma system och migrering vid flera kunders stora förändringar av sina IT-miljöer. Förändringsprojekten har innehållit delning av myndigheter och migrering av hela IT-miljöer, konsolidering av servrar och system, nytt koncerngemensamt telefonisystem mm. Projekten har ofta föregåtts av utredningar där jag har fått analysera verksamhetssystem, serverlösningar, intregrationsplattformar, nätverk, applikationer, säkerhet, avtal mm. Är en kreativ arkitekt vad gäller att ta fram tekniska lösningar inom säkerhet, nätverk och servrar och övriga infrastrukturkomponenter.
Mitt mål är att alltid vara prestigelös och har alltid fokus på lösningen. Är en levnadsglad person som alltid utstrålar glädje och självsäkerhet. Har blivit specialrekryterad till flera stora projekt, både inom statlig verksamhet, privat och tillverkande industri.

TOMAS TJÄNSTER

Projektledning inom stora komplexa IT-miljöer med allt från klientmiljö, servrar, lagring, virtuella miljöer, migrering, implementering av verksamhetssystem.

TOMAS CV

Ladda ner Tomas CV som en PDF fil: